Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

RADIANT SKIN
MA 926
Voedingssupplement Ayurvedisch kruidenpreparaat met mineralen. Rijk aan ijzer.

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
€ 24,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
30 g / € 800,00 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

Wist u dat uw huid zich elke paar weken volledig vernieuwt? Het is dus zeker de moeite waard haar ook van binnenuit dat te geven wat ze nodig heeft om vroegtijdige rimpels tegen te gaan.

Een mooie huid komt van binnenuit. Deze bekende wijsheid krijgt met het ayurvedische voedingssupplement RADIANT SKIN een nieuwe betekenis.

RADIANT SKIN is geschikt voor zowel de vrouwelijke als mannelijke huid – met een hoge concentratie van uitzonderlijk zuiver, elementair ijzer, dat bijdraagt aan de celdeling en de huid helpt voorzien van verse zuurstof. Het kostbare voedingssupplement wordt afgerond met zorgvuldig geselecteerde kruiden, die volgens de ayurvedische geschriften bijdragen aan een gezonde huid en een optimale opname van ijzer.

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
Bestelnr.: 040926
EAN: 8713544003650
Vata
Pitta
Kapha

Bijdrage aan de gezondheid

Beitrag zur Gesundheit

Elke dag verliezen we tot wel 14 gram aan dode huidcellen. Daarom worden er continu nieuwe huidcellen aangemaakt en hebben we na enkele weken een volledig nieuwe huid. In dit proces speelt ook ijzer een rol, dat nodig is voor de celdeling en de huid van zuurstof helpt voorzien.


Naarmate we ouder worden, vertraagt de celstofwisseling en neemt ook de snelheid waarmee we collageen en elastine aanmaken af. Dan kunnen schadelijke stoffen zich ophopen en blijven de dode huidlagen langer op de huid liggen. De huid krijgt een grovere structuur, wordt dof en verliest haar glans.


IJzer speelt een rol in het celdelingsproces. Verder draagt ijzer bij tot

  • de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, en een normaal zuurstoftransport in het lichaam
  • de normale werking van het immuunsysteem
  • een normaal energieleverend metabolisme, een normale cognitieve functie en de vermindering van vermoeidheiden moeheid.

Cel­de­ling

Zuur­stof­trans­port

Energie­stof­wisse­ling

 

Dit zegt Ayurveda

Aangezien we via onze huid ook onzuiverheden kwijtraken, is een goede uitscheidingsfunctie van lever en nieren erg belangrijk. Volgens ayurveda hebben verontreinigingen in bloed en weefsels impact op ‘prabha’, de essentie voor de uitstraling en kwaliteit van de huid.


Binnen ayurveda geldt ‘Pitta’ als het principe dat verantwoordelijk is voor de conditie van de huid en in de ayurvedische geschriften wordt gewezen op de samenhang tussen de leverfunctie en de zuiverende taken van de huid.

Bijzonderheden van onze grondstoffen en hun verwerking

RADIANT SKIN bevat ultrafijn, met uiterste zorg via een één jaar durend ayurvedisch bewerkingsproces verkregen ijzer (zgn. ijzer-bhasma), dat zeer goed wordt verdragen en een hoge biologische beschikbaarheid heeft.

Gebruik

Gebruik voor volwassenen:
2 tabletten 2 x per dag op nuchtere maag. Bij 4 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis 34 mg ijzer (243% van de Referentie Inname).


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

De aanbevolen dagelijkse dosering (4 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Waterig extract uit: Picrorhiza kurroa 307 mg. Tribulus terrestris 248 mg. Waterig extract uit: Tinospora cordifolia (guduchi) 210 mg, Glycyrrhiza glabra (zoethout) 210 mg. Hemidesmus indicus 210 mg, Cyperus scariosus 114 mg, Pterocarpus santalinus (rood sandelhout) 95 mg, Berberis aristata 95 mg, Withania somnifera (ashwagandha) 57 mg. Verdikkingsmiddel arabische gom. Waterig extract uit: Cassia fistula 57 mg, Rubia cordifolia 57 mg, Swertia chirata 57 mg, Azadirachta indica (neem) 34 mg. Santalum album (wit sandelhout) 57 mg. Ayurvedisch elementair ijzer 34 mg. Omhulsel Carboxymethylcellulose. Bindmiddel rijst. Corallium rubrum (koraal) 19 mg.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111