Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Gecontroleerde Biologische Landbouw

Triphala Plus, biologisch, 250 g
MA 505
Voedingssupplement, biologisch Ayurvedisch kruidenpreparaat

Inhoud: 250 Tabletten / 250 g
€ 46,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
250 g / € 184,00 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

Wanneer in de ayurvedische geschriften de beroemde vruchten haritaki, amalaki en bibhitaki worden beschreven, kom je altijd de woorden ‘kwaliteit van een gelukkig, evenwichtig en lang leven’ tegen. In Triphala Plus Bio van Maharishi Ayurveda zijn de beste eigenschappen van een zeer geprezen voedingssupplement bijeengebracht. Triphala is voedzaam en ondersteunt de vorming van ojas, volgens ayurveda de allerfijnste lichaamsmaterie. Ojas is bevorderlijk voor een lang leven, lichaamskracht, een aantrekkelijke uitstraling en geluk.

Triphala Plus is een uitstekende rasayana die in het hele lichaam Pitta harmoniseert. Triphala wordt door vele ayurvedische artsen beschouwd als het populairste middel ter bevordering van de darmperistaltiek.*

Bestaat voor 99,5% uit kruiden. Plus Rose. Op basis van gecontroleerde biologische teelt.

‘Je bent wat je eet... en wat je goed hebt verteerd.’

Ons lichaam verandert meerdere keren in ons leven bijna helemaal, omdat bijna al onze meer dan 200 soorten cellen zich in de loop van enkele dagen, maanden of jaren vanzelf vernieuwen. Voor dit voortdurende vernieuwingsproces moet niet alleen de verbruikte materie worden afgevoerd en verwijderd - ook moeten grondstoffen voor de vernieuwing van de cellen, zoals mineralen, sporenelementen, eiwitten of vetten in voldoende mate aanwezig zijn. Ayurveda adviseert daarom verse en gezonde voeding. Maar het is ook belangrijk dat de spijsvertering goed functioneert, omdat ook de beste voeding alleen dan zin heeft wanneer ze goed wordt verwerkt en de waardevolle voedingsbestanddelen in het lichaam worden opgenomen. Om de botten, organen en weefsels goed te kunnen onderhouden, is het ook belangrijk dat de fijne lichaamskanalen, de zogenoemde ‘shrota’s’, schoon zijn.

Ook verkrijgbaar in een verpakking van 60 g.

Inhoud: 250 Tabletten / 250 g
Bestelnr.: 043525
EAN: 8713544012553
Vata
Pitta
Kapha

Gebruik

Gebruik voor volwassenen: 1-2 tabletten voor het slapen gaan met warm water.


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

De laagste/hoogste aanbevolen dagelijkse dosering (2/4 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Terminalia chebula (haritaki)* 358/716 mg, Emblica officinalis (amalaki)* 358/716 mg, Terminalia belerica (bibhitaki)* 199/398 mg, Rosa centifolia* 70/140 mg, bindmiddel tapioca*.

* ingrediënten zijn uit biologische teelt.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111