Shatavari NL
€ 9,50
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
30 g / € 31,67 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

Shatavari

Bestelnr.: 410010, 60 Tabletten / 30 g

EAN: 8713544013307
Gecontroleerde Biologische Landbouw

Shatavari (asparagus racemosus) of Indiase asperge behoort in Europa tot de bekendste ayurvedische planten. In oude ayurvedische teksten wordt shatavari geprezen als het om vrouwen en hun vrouwelijkheid gaat. De naam 'shatavari’ betekent in het Indiaas dan ook zoiets als ‘zij die honderd echtgenoten bezit’

De veelzijdig inzetbare wortel met zijn zoete en bittere smaak geldt binnen ayurveda bovendien als Pitta-rasayana (zie de belangrijke productaanwijzingen) en is dan ook een bestanddeel van verschillende rasayana’s van Maharishi Ayurveda®.

Bevat 60 tabletten uit gecontroleerde biologische teelt. Elke tablet bevat 500 mg shatavaripoeder van biologische kwaliteit.

Gebruik:

Dagelijkse dosering voor volwassenen:
1 tablet 2 x per dag met water na de maaltijd.


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Gecertificeerde, gecontroleerde kwaliteit

 

Ingrediënten:

De aanbevolen dagelijkse dosering (2 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Asparagus racemosus (Shatavari)* 950 mg, bindmiddel tapioca*.
* gecontroleerde biologische teelt.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Levertijd: 2-3 werkdagen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.