Sport Rasayana
€ 22,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
50 g / € 44,00 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

Sport-Rasayana, biologisch

Bestelnr.: 043001, 100 tabletten / 50 g

EAN: 8713544012768
Gecontroleerde Biologische Landbouw
Vata
Pitta
Kapha

Of het nu wandelen, fietsen, inlineskaten, nordic walking, golf, yoga of zwemmen is, sporten is leuk en goed voor de gezondheid. Het lichaam wordt fitter, er wordt spiermassa opgebouwd, de organen en het immuunsysteem worden versterkt en het geestelijke welzijn neemt toe.

Voor alle sportievelingen biedt Maharishi Ayurveda speciale voedingssupplementen. Speciaal afgestemd op de behoeften van fitbewuste personen, levert onze rasayana voor sporters waardevolle plantaardige bestanddelen. Dit unieke, sterk geconcentreerde voedingssupplement volgens een klassieke formule wordt in 21 gecompliceerde productiestappen gewonnen uit de amlavrucht. Waardevol amlapoeder wordt verrijkt en vermalen met het sap van de amlavrucht. Deze in de ayurveda zeer gewaardeerde plant is rijk aan vitamine C en bevordert volgens de ayurveda de opname van calcium. Bovendien staat de plant in de ayurveda bekend om zijn spieropbouwende eigenschappen.

Gebruik:

Gebruik voor volwassenen:
2-4 tabletten 2 x per dag met warme melk of warm water.


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Ingrediënten:

De laagste/hoogste aanbevolen dagelijkse dosering (4/8 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Emblica officinalis (amalaki)* 970/1940 mg. Waterig extract uit: Emblica officinalis (Amalaki)* 970/1940 mg. Bindmiddel tapioca*. Antiklontermiddel siliciumdioxide.
* Ingrediënten uit biologische teelt

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

De onderstaande producten
zullen u ook bevallen:

Levertijd: 2-3 werkdagen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.