Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Muziek, Boeken & meer

Beleef ayurveda met al uw zintuigen

Verrijk uw dagelijks leven met zachte, harmoniserende klanken, betoverende geuren en daarbij passende ayurvedische lectuur over de zuivere kennis van het leven.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Beleef ayurveda met al uw zintuigen

Verrijk uw dagelijks leven met een ayurvedisch feest voor al uw zintuigen. Luister naar de zachte klanken van de muziek van Maharishi Gandharva, geniet van de betoverende geuren van hoogwaardige aromaoliën, creëer met ayurvedische wierookstokjes een aangename sfeer in huis en smul van volgens ayurvedische principes bereide gerechten. Laat los, ontspan en ervaar een gevoel van harmonie – elke dag opnieuw.

Hoe u dat het beste kunt doen, leest u in de bijzondere boeken die we voor u in onze online shop hebben verzameld.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111