Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Himmlisch Kochen und Leben im Einklang mit dem Veda, Duits

Inhoud: 1 boek
€ 30,10
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Levertijd: 2-3 werkdagen

Niet op voorraad

Frank Lotz is een van de bekendste ayurvedische koks van Europa. Zijn bestseller ‘Himmlisch Kochen und Leben im Einklang mit dem Veda’ (in het Duits) is nu beschikbaar in een opnieuw bewerkte heruitgave met extra recepten. Tegelijkertijd is er een Engelstalige uitgave verschenen.

Na een uitvoerige inleiding in de ayurveda en een introductie tot de ayurvedische voeding volgt een uitgebreid deel met recepten met menuvoorbeelden en recepttips. Deze zijn onderverdeeld in de volgende hoofdstukken: ‘Ontbijt’, ‘Zoete gerechten’, ‘Salades en Raita’s’, ‘Kruidenolie’, ‘Saladedressings’, ‘Soepen’, ‘Broden’, ‘Dosa’s’, ‘Panir’, ‘Rijstgerechten’, ‘Pastagerechten’, ‘Dalgerechten’, ‘Kitcheri’, ‘Groentegerechten’, ‘Curry’s’ en ‘Chutney’s’. Alle recepten zijn gemakkelijk zelf te bereiden.

Achterin het boek worden in meer dan 50 pagina’s alle bekende Europese en ayurvedische specerijen en kruiden beschreven die worden gebruikt tijdens het koken, met een uitvoerige toelichting van hoe ze gebruikt kunnen worden.

Volledige vierkleurendruk met hardcover. 264 pagina’s, 120 recepten, overwegend met afbeeldingen (in het Duits)

Dit boek is ook verkrijgbaar in het Engels. Bestelnummer: 216074

Inhoud: 1 boek
Bestelnr.: 216073
EAN:

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111