Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Muziek van Maharishi Gandharva

Universele klanken voor lichaam & geest

Geniet van de bijzondere raga’s, de muziekstukken van Gandharva Veda, en ervaar een diep gevoel van harmonie, vrede en evenwicht. Ontspan, in harmonie met uzelf en de natuur.

De eeuwige melodieën van de natuur, de universele klanken van lichaam en geest. Het ruisen van de bladeren in het bos, het bulderen van de golven in de zee, het gekwetter van vogels. De raga’s, de unieke muziekstukken van Gandharva Veda, interpreteren de natuurlijke ritmes voor verschillende momenten van de dag, verschillende aanleidingen of stemmingen. Ze neutraliseren spanningen en bevorderen de harmonie, de vrede en het evenwicht. Voel uzelf ‘in harmonie’ met de natuur, in de waarste zin van het woord.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111