Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Wierook

Ideaal voor mediteren en loslaten. Deze luxe geurstokjes verspreiden een aangename, subtiele geur en creëren een behaaglijke, rustgevende sfeer om heerlijk in te ontspannen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ontspannen met alle zintuigen: Deze wierookstokjes met hun unieke geur zorgen voor een weldadige, aangename sfeer in uw huis. Sluit uw ogen en geniet van de rustgevende invloed van sandelhout, de bloemige noot van gele rozen of de klassieke, sensuele davna-geur, die zeer geschikt is voor het mediteren.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111