Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Ayush Kwath (Thee)
Ayurvedische kruidenthee

Inhoud: 100 g
€ 13,99
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
100 g / € 13,99 per 100 g
Levertijd: 2-4 werkdagen

Ayush Kwath is een kostbaar mengsel van waardevolle ayurvedische kruiden en specerijen, zoals ‘heilige basilicum’ (Ocimum sanctum), kaneel, gember en zwarte peper, die samen tot een grof poeder worden verwerkt. Om het te bereiden, laat u een theelepel van het mengsel als thee trekken en schenkt u het vervolgens door een filter. Drink het Ayush Kwath-aftreksel één tot twee keer per dag. De traditionele receptuur is licht scherp van smaak, met een interessante touch dankzij de toevoeging van kaneel.

De kruiden in het hoog geprezen ayurvedische powermengsel Ayush Kwath hebben verwarmende en Pitta-verhogende eigenschappen. Vandaar dat Ayush Kwath in het bijzonder wordt aanbevolen bij koud weer en de wisseling van de seizoenen. Het mengsel geeft Pitta en ‘agni’ (het spijsverteringsvuur*) een boost, en ondersteunt tegelijkertijd ook de Vata Subdoshas Prana en Udana.

Naar wens en smaak zou u wat rietsuiker, rozijnen en/of citroensap aan de drank kunnen toevoegen.

Inhoud: 100 g
Bestelnr.: 080400
EAN: 8713544014649

Gebruik

Gebruik voor volwassenen:
Neem 3 gram (6 ml / zie schepje) Kwath poeder en voeg dit toe aan 150 ml kokend water.

Drink het mengsel als thee één of twee keer per dag.

Naar smaak kan jaggery/rozijnen en/of citroensap worden toegevoegd.

Ingrediënten

De laagste/hoogste aanbevolen dagelijkse dosis (3/6 g) bevat de volgende ingrediënten:
Ocimum sanctum (tulsi) 1333/2666 mg, Cinnamom zeylanicum (Ceylon kaneel) 666/1333 mg, Zingiber officinale (gember) 666/1333 mg, Piper nigrum (zwarte peper) 333/666 mg.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111