Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Verfrissingsset voor mond en gebit

Inhoud: 155 g
€ 20,27
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
155 g / € 130,77 per 1 kg
Levertijd: 2-4 werkdagen

Verfrissingsset voor mond en gebit:

  • Tongreiniger uit roestvrij staal: Voor een effectieve tongreiniging en een geheel nieuw gevoel van frisheid. Ideaal voor de dagelijkse reiniging van de tong, als onderdeel van de ayurvedische ochtendroutine.
  • Ayurdent Tandpasta Classic: De verzorging voor een langdurig frisse adem. Helpt bij het bestrijden van bacteriën en tandplak, en kalmeert het tandvlees. Zorgt voor een aangenaam fris gevoel.
  • Pastilles voor Frisse Adem: Een fijne opfrisser voor tussendoor – in een praktische dispenser om makkelijk mee te nemen.

 

 

Inhoud: 155 g
Bestelnr.: 600500
EAN:

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111