Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Wint u een fantastische Ayurveda-week?

Het kleine dorpje Seelisberg in het hart van Zwitserland. Hier, hoog boven het Vierwoudstedenmeer, heeft de natuur een stukje aarde gecreëerd waar de natuurlijke vibratie van stilte en puurheid bijzonder sterk kan worden ervaren.

Hier ligt ook het Maharishi Ayurveda-gezondheidscentrum Seelisberg met zijn aangename en ontspannende behandelingen voor verjonging, preventie en genezing.

Vanwege ons 25-jarig jubileum verloten we een Ayurveda-gezondheidsweek voor twee personen in het Maharishi Ayurveda-gezondheidscentrum Seelisberg in Zwitserland en 100 boeken van de bekende bestsellerauteur en ayurveda-arts dr. med. Ulrich Bauhofer.

Deelnemen was mogelijk tot 31 december 2012.