Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Internationaal Ayurveda Congres 2015 – wees erbij!

Kongress  Congress_News_right_EN

Welke wetenschappelijk gefundeerde oplossingen biedt de ayurveda voor de gezondheidsproblemen van deze tijd? Ayurveda en het openbare gezondheidssysteem - hoe gaat dat samen? Hoe kunnen we de kostenexplosie van de gezondheidszorg in de perken houden?

Deze en nog veel meer vragen worden door wereldwijd toonaangevende ayurveda-artsen en onderzoekers behandelt op het Internationaal Ayurveda Congres 2015– het grootste in de hele westerse wereld. In april in het Limburgse Roermond. Meld u zich nu aan en u krijgt waardevolle informatie uit de eerste hand.

Het Internationaal Ayurveda Congres wordt georganiseerd in coöperatie met o.a. het All India Ayurvedic Congress, met 350.000 leden de grootste vereniging van ayurvedische artsen in India. Meer dan 40 internationale ayurvedische grootheden zullen op het congres de baanbrekende resultaten van hun wetenschappelijke onderzoeken en ervaringen presenteren.

Artsen, TCM-artsen, politici, vertegenwoordigers van zorgverzekeraars en de media en geïnteresseerde particulieren zijn van harte welkom om deel te nemen aan het congres. Het vindt plaats op

11 en 12 april 2015
TheaterHotel De Oranjerie
Roermond, Nederland

Tot de sprekers behoren o.a. vaidya Devendra Triguna, president van het All India Ayurvedic Congress en zoon van de legendarische vaidya dr. Brihaspati Dev Triguna. Ook de Duitse auteur dr. Ulrich Bauhofer en de bekendste Duitse ayurveda-arts, dr. Karin Pirc, staan op de sprekerslijst.

Op zaterdag 11 april wordt het programma afgesloten met een concert met klassieke Indiase muziek.

Meer informatie en aanmelding