Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Uw kans op een persoonlijk ayurvedisch consult!

Het doet ons bijzonder veel genoegen om u dit jaar opnieuw de mogelijkheid te bieden voor een exclusief ayurvedisch consult bij een van de beste ayurveda-deskundigen ter wereld.

Met behulp van de eeuwenoude traditie van het polslezen zal
Vaidya Jagdish N. Vaidya
op zaterdag 15 oktober van 9:00 tot 18:00 uur
en zondag 16 oktober van 10:00 tot 18.00 uur
in Keulen
er voor u zijn om eventuele onevenwichtigheden in de dosha’s bij u vast te stellen en de voor u specifieke toe te passen stappen te bespreken, bijvoorbeeld eenvoudige aanpassingen aan uw voeding en gemakkelijk te realiseren adviezen voor een levensstijl die uw gezondheid bevordert.

U zult er versteld van staan hoeveel informatie de pols bevat die door een werkelijk ervaren ayurveda-deskundige ‘gelezen’ kan worden: eigenschappen van de constitutie, weerspiegelingen van uw toestand op dit moment, energiereserves, het functioneren van de dosha’s en de 15 subdosha’s en nog veel, veel meer. Afhankelijk van de druk waarmee de vingers op de pols gelegd worden, kunnen diverse niveaus van de pols afgelezen worden, die gezamenlijk een heel groot aantal combinatiemogelijkheden opleveren. Bent u nieuwsgierig geworden?

Bel dan nu op en regel een afspraak!
De duur van een consult is 30 minuten. Het consult vindt in het Engels plaats (met vertaling in het Duits). De kosten bedragen € 90,-.
Het adres is: Praktijk Dr. med. Albrecht Schöttler, Karolingerring 3, 50678 Keulen.

U kunt vanaf nu uw persoonlijke afspraak bij ons boeken: tel. 0800-2229111 (gratis)

Vaidya Jagdish N. Vaidya behaalde zijn bachelor- en doctorstitel in de ayurvedische geneeskunde en chirurgie aan de gerenommeerde Gurajat Ayurveda Universiteit in India.

Hij werkte als promovendus en later als hoogleraar in ‘Kaya Chikitsa’ (de interne geneeskunde van ayurveda) aan het nationale Ayurveda College in Gujarat. Bovendien was hij directeur en leider van de Panchakarma-afdeling in diverse nationale ziekenhuizen van de staat Gurajat. Al sinds 1994 bereist hij meerdere continenten en is hij vertegenwoordiger van Maharishi Ayurveda.

Verheug u op een onvergetelijke belevenis waarbij u uzelf nog beter leert kennen!

Wij wensen u het allerbeste voor uw gezondheid en horen graag van u.
Maharishi Ayurveda-team

Is Keulen te ver? Neem dan contact op met Gerrit Jan Gerritsma, ayurveda-arts in Lelystad, die op verschillende plaatsen in Nederland ayurvedische consulten geeft. Voor meer informatie of een afspraak: e-mail naar ayurveda@startmail.com of bel 0320-218081.