Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Vaidya on Tour

Vaidya on Tour

 

Het is ons een waar genoegen u opnieuw een exclusief ayurvedisch consult en een persoonlijke authentieke polsdiagnose van een gerenommeerde vaidya aan te mogen bieden. Vaidya Prathmesh Vyas is een Indiase ayurvedische geleerde (de vijfde generatie binnen zijn familie) die aan de ayurveda-universiteiten van Nagpur en Rajasthan studeerde en bekendstaat als een ervaren specialist op het gebied van de ayurvedische polsdiagnose (‘Nadi Vigyan’).

Tijdens een consult geeft hij u persoonlijk, op u afgestemd advies en waardevolle ayurvedische tips rondom voeding en levensstijl om uw gezondheid en welzijn te bevorderen. De persoonlijke ontmoetingen met vaidya Prathmesh Vyas vinden aankomende mei plaats: op 1 en 2 mei in Nederland (Lelystad) en op 7 en 8 mei in Duitsland (Ludwigsburg, nabij Stuttgart).

Het ayurvedisch consult is vanaf nu te boeken (kosten: € 90,- voor 30 minuten). Vaidya Prathmesh spreekt Engels. Een vertaler is aanwezig.

Datums en registratie:

Nederland Lelystad
01 en 02 mei
Van 9:00 - 12:30 en 14:00 - 17:00 uur

In de praktijk van Gerrit Jan Gerritsma. Drs. Gerritsma is arts en een getrainde Maharishi Ayurveda-arts. Hij is lid van AVIG (Artsen Vereniging voor integrale geneeskunde) en IMAVF (International Maharishi Ayurveda Foundation). Hij had al meer dan 10 jaar ervaring als Ayurveda arts in verschillende klinieken in Duitsland en Oostenrijk, voordat hij in Lelystad zijn eigen praktijk begon in 2004 voor Integrale geneeskunde.

Aanmelden voor en afspraak via telefoon: 0320- 218081.

Duitsland (Ludwigsburg)
07 en 08 mei
Van 9:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00 uur

In de praktijk voor natuurgeneeskunde en ayurvedische geneeskunde, natuurgeneeskundige Sabine Deutscher. Mevrouw Deutscher studeerde Ayurveda in Europa en India. Ze voltooide haar Ayurveda-Diploma met de graad van Master of Science.

Aanmelden voor en afspraak via telefoon: +49 7141 5055282.

Geef een reactie