Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Vrijkaarten voor het Happinez Festival

Happinez Festival

 

Van 10 t/m 12 mei organiseert het populaire mindstyle magazine “Happinez” de vijfde editie van het geliefde Happinez Festival, dat dit jaar plaatsvindt bij Taets Zaandam, nabij Amsterdam. De organisatie van het grootste festival over liefde, geluk en innerlijke rust rekent dit keer op een recordaantal van 11.000 bezoekers.

U kunt zich verheugen op een geweldige festivalsfeer en een uitgebreid programma met veertig lezingen en workshops van internationale sprekers die samen met u in diverse levensthema’s duiken. Verder wordt u onder meer getrakteerd op yogasessies, muziek, dans, lekker eten, een bonte markt met uiteenlopende stands en als klap op de vuurpijl op zaterdagavond nog een speciaal programma om het festival feestelijk af te sluiten.

Ook wij zijn dit jaar weer van de partij en kijken ernaar uit u bij de stand van Maharishi Ayurveda persoonlijk te begroeten. Er ligt een klein geschenk voor u klaar, zien we u daar?

Maak kans op twee vrijkaarten!

Stuur een e-mail naar map@ayurveda.nl of laat een reactie achter onder ons bericht op Facebook onder vermelding van ‘Happinez Festival’.

En wie weet wint u wel twee vrijkaarten voor dit geweldige event! De actie loopt tot en met 30-04-2019.

Naar onze deelnamevoorwaarden

Goed om te weten:

Ook dit jaar is er bij onze stand een internationaal bekende vaidya aanwezig bij wie u terecht kunt voor een gratis polsdiagnose en waardevolle gezondheidstips.

Meer informatie over het festival op www.happinez.nl

Geef een reactie