Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Meedoen en winnen: Wij verloten 50 boeken!

Ons cadeau voor u:

Het boek van dr. Karin Pirc:
„Abhyanga: De ayurvedische oliebehandelingen voor thuis“ (Duitstalig)

Win één van de 50 exemplaren!

buch_abhyanga
Dit fascinerende boek biedt naast basiskennis, het bepalen van uw constitutie en veel tips voor uw persoonlijke dosha-type ook diepgaande, gedetailleerde kennis over het toepassen van abhyanga, de ayurvedische oliemassage. Lees meer over de optimale druk van de handen, de verschillende fasen van abhyanga en speciale abhyanga's voor verschillende klachten. Ervaar hoe u uw lichaam en uw zintuigen met olie kunt verwennen en uw gezondheid en levensvreugde kunt verbeteren.

Wilt u winnen? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ’Abhyanga-boek’ en uw adres aan gewinnspiel@ayurveda-produkte.de

Natuurlijk is uw winkans niet afhankelijk van een bestelling. Uiterste inzenddatum is 31 mei 2014. Voor u verlengt tot en met 5 juni 2014. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We wensen u veel geluk!