Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

MERU-concert

MERU-Konzert 2014

zondag, 13 juli 2014, vanaf 14.00 uur in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond in Limburg

Ervaar de volmaakte klanken van de natuur in een unieke concertbelevenis. Al voor het vijfde jaar presenteert de MERU Vlodrop een zomerconcert met Gandharva Veda muziek, die meer dan 4000 jaar geleden werd ontwikkeld uit natuurlijke klanken en ritmen.

Maharishi Gandharva Veda is meer dan alleen muziek: het is de klank van de natuur, uitgedrukt in de prachtige, ontspannende melodieën van grote meesters. In de vedische klank- en muziektherapie dragen ze op succesvolle wijze bij aan genezing.

Ook deze keer worden enkele van de grootste meesters van de klassieke Indiase muziek gepresenteerd.

Het verheugt MERU zeer om u de bekende fluitist Rakesh Chaurasia aan te kondigen, die sinds zijn kinderjaren les kreeg van zijn oom, de legendarische meester Hariprasad Chaurasia.

Rakesh Chaurasia staat bekend om zijn ongelooflijk mooie en fascinerende Raga-melodieën, die in hun meest pure vorm uit zijn bansuri fluit stromen.

Hij wordt begeleid door de tablaspeler Vijay Ghate, een van de meest gevraagde percussionisten van het huidige India. Vijay Ghate wordt zowel door Indiase als Westerse musici zeer gewaardeerd om zijn helderheid, vaardigheid en precisie van complexe tabla-composities..

In het tweede deel van het concert zal Utsav Lal optreden, een van de meest creatieve Indiase pianisten en Raga componisten. Utsav Lal behoort tot de top-pianisten ter wereld en is onderscheiden met de begeerde titel ’Young Steinway Artist’. Zijn creatieve expressie van gevoelens en emoties in de raga's, zijn unieke stijl en zijn innovatieve interpretaties worden wereldwijd zeer gewaardeerd.

Hij wordt op de tabla begeleid door Sandip Bhattacharya, eveneens een heel bekende percussionist die heeft opgetreden met vele grote kunstenaars van de klassieke Indiase muziek.

Een gegarandeerd onvergetelijke ervaring wordt bovendien zeker het geplande duet van de twee grote kunstenaars Rakesh Chaurasia en Utsav Lal.

Maharishi Ayurveda Products is zeer verheugd u deze belevenis samen met MERU te kunnen aanbieden. Het concert vindt plaats op

zondag, 13 juli 2014, vanaf 14.00 uur
in TheaterHotel de Oranjerie in Roermond in Limburg.
Tickets zijn verkrijgbaar via concerts@maharishi.net of www.oranjerieprogramma.nl.