Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Aromatische geschenken van de natuur – de kracht van geuren

Web_Blog_Ayurveda-Tip

Maharishi Ayurveda kent 20 behandelmethoden voor onze gezondheid en welbevinden. Alle in de authentieke, overgeleverde geschriften beschreven behandelingen van de traditionele ayurvedische gezondheidsleer maken deel uit van deze 20 methoden.

Een van deze behandelmethoden van Maharishi Ayurveda willen wij u uitgebreider voorstellen: de aromatherapie. In hoeverre kunnen geuren ons helpen? Welk verhaal en welke mogelijkheden schuilen er in de aromatherapie? Waaraan kan men de echt waardevolle etherische oliën herkennen?

Ayurveda-Tip "De kracht van geuren"