Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Exclusief voor MAP-klanten: ayurveda-kuur voor een actieprijs

Stirnguss_Blog Kunde: Ayurveda Klinik Bad Ems

Een authentieke ayurveda-kuur van het hoogste niveau: zonder verre reis naar India, midden in Duitsland. Het is mogelijk in de Maharishi Ayurveda Privékliniek in Bad Ems, de toonaangevende ayurveda kliniek in Europa. Geniet u van de unieke ontspannende massages en hoogwaardige oorspronkelijke behandelingen, uitgevoerd volgens de oude ayurvedische schriften. Exclusief voor onze klanten biedt de Maharishi Ayurveda Privékliniek nu 10% korting op alle ayurveda-kuren in de periode van 15 oktober tot 19 december 2014.

De Maharishi Ayurveda Privékliniek in het Duitse Bad Ems verwent haar gasten al meer dan 20 jaar met authentieke ayurveda-kuren van topkwaliteit. Ervaren, uitstekend opgeleide ayurveda-artsen en vaidya's stellen uw persoonlijke behandelprogramma samen. Hoogwaardige behandelingen, individueel en met veel zorg samengestelde, kostbare massageoliën en de unieke gastronomische ayurvedische keuken brengen lichaam, ziel en geest in een nieuw evenwicht. De ruimten van de kliniek bevinden zich in de historische "Kaiserflügel" van Häcker’s Grand Hotel Bad Ems in het schilderachtige landschap van het Lahndal. Een eenmalige belevenis!

Hier gaat u naar de website van de Maharishi Ayurveda Privéklinik Bad Ems

Zo krijgt u uw MAP-klantenkorting van tien procent*:
Geeft u bij uw boeking van een ayurveda-kuur in de actieperiode gewoon de code „MAP108“ aan. De samenstelling van het behandelplan tijdens uw ayurveda-kuur gebeurt in nauwe overeenstemming met uw individuele ayurvedische constitutietype.

We wensen u vele prachtige ervaringen tijdens uw ayurveda-kuur in Bad Ems en verheugen ons erop, wanneer u ons verslag doet van uw ervaringen!

*De korting geldt voor alle behandelingen van de Maharishi Ayurveda Privékliniek Bad Ems in de periode van 15 oktober tot 19 december 2014. Uitgesloten zijn overnachtingen (okt/nov), maaltijden, bijprogramma en kosten van artsen.