Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Vaidya Duitsland-tour: Uw kans voor een persoonlijk ayurveda-advies

Vaidya_Saurabh_Blog polsdiagnose_Blog

Het verheugt ons zeer dat wij u met de Indiase ayurveda-geleerde Vaidya dr. Saurabh Sharma, afgestudeerd aan de Universiteit van Rajasthan, de mogelijkheid kunnen bieden tot een exclusief ayurvedisch advies en een persoonlijke, authentieke polsdiagnose in Duitsland.

Neemt u deze uitzonderlijke gelegenheid waar en ervaar alles over uw persoonlijke ayurvedische constitutietype en eventuele onevenwichtigheden in uw lichaam.

Data: Hamburg: zaterdag 8 november t/m maandag 10 november Frankfurt: vrijdag 14 november en zaterdag 15 november Keulen: vrijdag 21 november t/m zondag 23 november

In de ayurvedische geschriften wordt de ayurveda-arts resp. geleerde (vaidya) de "wetende" genoemd en deze heeft, vaak van kinds af aan en in de familietraditie, door vele jaren studeren geleerd om patiënten in hun geheel van ziel, geest en lichaam te zien.

Vaidya dr. Sharma is medisch hoofd van een Maharishi Ayurveda ziekenhuis in India en heeft veel medische ervaring en een hoge sociale competentie. Hij is heel vaak te gast in Indiase televisieprogramma's en publiceert regelmatig in toonaangevende tijdschriften, blogs en op het internet. Vaidya dr. Sharma beschikt over een zeer brede kennis van de ayurvedische geneeskunde en de ayurvedische polsdiagnose “nadi vigyan”. De polsdiagnose is in de lange traditie van de ayurvedische geneeskunde van groot belang en neemt bij Maharishi Ayurveda een centrale plaats in.

Vaidya dr. Sharma reist in november door Duitsland en u hebt de mogelijkheid een persoonlijk consult van 30 minuten te boeken.

Laat u zich persoonlijk en empathisch adviseren: u krijgt vele tips over de voor u optimale ayurvedische voeding en een echt gezondheidsbevorderende levensstijl.

De consultaties vinden plaats in de praktijken van ervaren ayurveda-artsen resp. Tradtional Chinese Medicine-artsen. De kosten voor een consult bedragen € 90,-.

Hamburg: zaterdag 8 november t/m zondag 9 november Gezondheidspraktijk van de Tradtional Chinese Medicine-arts Friedhelm Röhm, Iserbrooker Weg 56 a, 22589 Hamburg, Duitsland. Telefoon + 49(0)40 452080

maandag 10 november TM-Center, Rutschbahn 8, 20146 Hamburg-Rotherbaum, Duitsland. Telefoon + 49(0)40 4317686

Frankfurt: vrijdag 14 november en zaterdag 15 november Praktijk dr. med. Matthias Kossatz, Kennedyallee 35, 60596 Frankfurt, Duitsland. Telefoon +49 (0)69 231750

Keulen: vrijdag 21 november t/m zondag 23 november Praktijk dr. med. Albrecht Schöttler, Karolingerring 3, 50678 Keulen, Duitsland.

De door u gewenste, persoonlijke afspraak met dr. Sharma kunt u in de steden Hamburg en Frankfurt direct met de betreffende praktijk maken.

Afspraken voor een consult in Keulen worden gecoördineerd door de MAP-klantenservice, telefoon 0475-529111. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur.

De consultaties worden in het Engels gehouden.

Wij wensen u alvast een unieke ervaring toe, die uw leven zal verrijken.