Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Win een ayurvedisch kook-event met Frank Lotz!

Ayurveda-Koch-Event

De inzendingstermijn eindigt op 31-12-2014.

Verwen uzelf en uw vrienden! Doe mee met onze verloting en met een beetje geluk beleeft u een heel bijzondere dag vol ayurvedisch genot.

Frank Lotz, een bekende ayurvedische topkok uit Duitsland en auteur van een ayurvedisch kookboek, komt naar u thuis! Én hij neemt: alle ingrediënten en kookgerei mee voor het bereiden van een heerlijk ayurvedisch menu dat hij in uw keuken samen met u vers bereidt.

Verheugt u zich op een onvergetelijke belevenis. Frank Lotz zal u en uw gasten graag waardevolle tips geven, uw vragen beantwoorden en de principes van de ayurvedische keuken uitleggen.

We wensen alle deelnemers veel geluk en
eet smakelijk!


Zo doet u mee:

  • Stuur dan een e-mail met als onderwerp ’Ayurvedisch kook-event’ en uw adres aan gewinnspiel@ayurveda-produkte.de. Natuurlijk is uw winkans niet afhankelijk van een bestelling.
  • De inzendingstermijn sluit op 31-12-2014.
  • De concrete datum van de kook- en genietdag wordt met de winnaar/winnares persoonlijk afgesproken.
  • Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de publicatie van zijn naam en de berichtgeving door de MAP-media (website, mailings e.a.) incl. foto en video.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.