Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Bezoek Maharishi Ayurveda op het Happinez Festival!

Het grootste en belangrijkste evenement van het jaar voor een leven in positiviteit, wijsheid en liefde

Happinez, het populaire luxe glossyblad dat staat voor: zingeving en verdieping in combinatie met een pure stijlvolle manier van leven, organiseert zijn derde festival van vrijdag 11 t/m zondag 13 september. Ook deze keer zijn er weer inspirerende programma's met bekende sprekers uit binnen- en buitenland, workshops, yoga, muziek en lekker eten.

Het festival vindt plaats op het sfeervolle Fort eiland Voordorp in Groenekam, bij Utrecht.

Wij van Maharishi Ayurveda zijn erbij. Wij presenteren onze producten en zijn er om uw vragen te beantwoorden op onze stand, onder het genot van een kopje ayurveda thee, en hebben extra aanbiedingen voor u in petto.

Vrijdag, 11 september heeft u bovendien de mogelijkheid in onze pagodetent een gratis ayurvedische polsdianose te krijgen van onze Indiase vaidya (ayurveda-expert), die geassisteerd wordt door Nico van Eijk, arts en ook expert in Maharishi Ayurveda. De vaidya zal u waardevolle persoonlijke gezondheidstips geven.

Wilt u er graag bij zijn? Wij verloten 2 x 2 entreekaarten, voor 11 en 13 september, voor deze fascinerende wereld van gezondheid, voeding, innerlijke en uiterlijke gezondheid, duurzaamheid en persoonlijke groei. Een fijne dag vol inspiratie en mooie belevenissen. De waarde van een entreekaart is € 55,- per stuk.

Stuurt u eenvoudig een e-mail naar map@ayurveda.nl, met het code woord ‘Happinez-Festival’. De winnaars worden op dinsdag 08 september door ons op de hoogte gesteld.

U kunt uw kaarten voor het Happinez festival ook direct bestellen via www.happinez.nl/festival/

Wij wensen u veel geluk en zien u graag bij onze pagodetent stand 2 op het Happinez festival.

Met vriendelijke groet,
Maharishi Ayurveda-team