Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

De fascinatie van Ayurveda

teneriffa

Win een droomreis met workshops van bestsellerauteur dr. Ernst Schrott!

drschrott

Bestsellerauteur, een van de meest ervaren ayurveda-artsen van Europa, medeoprichter en vicevoorzitter van de Duitse Vereniging voor Ayurveda, hoofd van de Duitse Ayurveda Akademie. Dr. Schrott verheugt zich erop u te mogen begroeten op Tenerife.


Beleef een heel bijzondere tijd op het bloemrijke eiland Tenerife en combineer de zon, het strand en de zee met de schitterende wereld van ayurveda.

 

Dr. Ernst Schrott verraadt u tijdens deze workshopreis van een week in juni 2016 de diepe waarheden en universele leefregels van ayurveda, speciaal voor uw type. Er wacht een schitterend programma op u: de grondbeginselen van de eigen polsslagdiagnose, spannende informatie over de helende werking van klanken, muziek, kleuren, aroma’s, specerijen en veel praktische tips voor gezondheid, energie en succes. 
En er is ook nog voldoende tijd voor ontspannende yoga, schitterende uitstapjes, ontspanning en tot rust komen. U verblijft in het 4-sterren Maritim Hotel direct aan de pittoreske rotskust van Puerto de la Cruz. Tropische tuinen, prachtige stranden, groene dalen, diepe ravijnen en de hoogste berg van Spanje: dat is Tenerife! Zon gegarandeerd!

Zo doet u mee:

  • Stuur een videoclip naar map@ayurveda.nl, waarin u ons verraadt, waarom u graag wilt winnen!
  • Stuur een e-mail of fax met uw adres en als onderwerp „Workshopreis Tenerife“ – of bel naar telefoonnummer 0475 529111.

De inzendtermijn sluit op 31 december 2015.

Door deelname verklaart u akkoord te gaan met de publicatie van uw naam en de berichtgeving via MAP-media incl. foto en video. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

We wensen u veel geluk!

 
Natuurlijk kunt u deze exclusieve reis ook voor uzelf boeken of cadeau doen. Alle informatie vindt u op de website van de Duitse Vereniging voor Ayurveda www.ayurveda.de (onder het kopje „Aktuell“).

Profiteer van een vroegboekkorting van 100 euro bij boeking voor 28.12.2015.