Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Win een reis naar Londen voor twee personen en bezoek het tweede Internationale Ayurveda Congres

30 jaar Maharishi Ayurveda Produkten

Wij nodigen u uit voor een van de grootste Ayurvedaconferenties in Europa. Gerenommeerde en internationale top ayurveda-deskundigen zullen op het tweede Internationale Ayurveda Congres op 1 en 2 april 2017 presentaties geven over actuele wetenschappelijke resultaten, boeiende voordrachten houden en interactief in discussie gaan met de aanwezigen. Een fantastische gebeurtenis voor alle fans van Ayurveda.

U begint uw reis al op 30 maart vanaf een vliegveld naar keuze. U hebt de gelegenheid op 31 maart om Londen met zijn vele bezienswaardigheden, highlights en culturele schatten te verkennen en op 1 en 2 april neemt u deel aan het Internationale Ayurveda Congres. U overnacht in het hotel waar ook het congres plaatsvindt, in Novotel London West (****), zodat u heel comfortabel aan alle bijeenkomsten van het congres kunt deelnemen.
Op maandag 3 april vliegt u terug.

Uw prijs bestaat uit heen- en terugvlucht, vier overnachtingen in 4* hotel Novotel Hotel London West, toegangsbewijs voor het tweede Internationale Ayurveda Congres met inbegrip van alle sessies, maaltijden en nevenprogramma's van het congres. Zowel voor u als voor degene die met u meegaat.

Stuur ons een email met „Ja, Ik wil graag de reis naar Londen winnen". Natuurlijk kunt u ook per telefoon (0475-529111), fax (0475-404055) of via het contactformulier op onze webstek deelnemen.

Wij wensen u veel geluk en kijken ernaar uit om u in Londen te begroeten.

Hier vindt u informatie over het Ayurveda Congres.

De sluitingstermijn is 31.12.2016. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Door uw deelname verklaart u zich akkoord met de publicatie van uw naam en de verslaggeving in de MAP-media inclusief beeld en video. Medewerkers en hun familieleden zijn van deelname uitgesloten.