Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Ayurvedische cadeautips

Cadeautips Header

Kunt u in de aanloop naar kerst nog wel wat cadeau-inspiratie gebruiken? Waarom verwent u uw dierbaren niet met een geschenk uit de wereld van ayurveda? Van fijne verzorgingsproducten en zinnenstrelende geuren voor knusse winteravonden tot aan interessante leesstof over gezondheid – bij ons vindt u voor iedereen een passend cadeau.

Fijne verzorgingsproducten

Gezichtsverzorgingsolie – Radiant Skin Oil

Skin oil

Verzorgende gezichtsolie voor de gevoelige huid. In deze exclusieve gezichtsolie komen eeuwenoude ayurvedische kennis en hoogwaardige, gecontroleerde natuurlijke cosmetica samen. Zuivere oliën uit amandelen, tarwekiemen en sandelhout voeden de huid en ondersteunen haar herstel. Met de milde geur van lavendel, citroengras en rozengeranium. Gaat lang mee.

Huid- en haarverzorging voor het koude jaargetijde

Dit is hét seizoen om huid en haar te verzorgen met speciale Vata-producten:Vata Shampoo

  • Vata-shampoo: Milde verzorging voor droog en broos haar. Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica (G.N.C.) voor zijdezacht, glanzend haar. Zeer geschikt voor het koude jaargetijde. Veganistisch.
  • Vata-haarolie: Voor een heerlijke massage vóór het haren wassen. Een geweldige sensatie voor de hoofdhuid en een weldaad voor het haar. Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica Organic (G.N.C.). Veganistisch.
Verzorgingscreme
  • Vata-douchegel (G.N.C.): Milde douchegel met authentieke ayurvedische kruiden, bloesems en vruchten. Kalmeert, herstelt en verfrist. Laat de huid heerlijk verzorgd aanvoelen. Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica (G.N.C.).
  • Vata-verzorgingscrème (G.N.C.): Dé verzorgende ayurvedische crème voor de normale tot droge of gemengde gezichtshuid. Met de aangenaam frisse geur van natuurlijke sinaasappel-aromaolie. Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica (G.N.C.).

Fijne massage-oliën voor hem en haar (G.N.C.)

‘Maharaja’ en ‘Maharani’, onze fijne massageoliën voor haar en hem zijn een waar feest voor de zintuigen. De oliën zijn speciaal afgestemd op de veeleisende huid van mannen en vrouwen vanaf veertig jaar. De unieke combinatie van ayurvedische kruiden en oliën verwennen en verzorgen de huid van top tot teen. Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica (G.N.C.). Ideaal voor de ochtendmassage.

Maharani-massageolie – voor vrouwen Maharaja-massageolie – voor mannen
Massage olie vrouw Massage olie man

Kruidenzeep, roos (G.N.C.)

Kruidenzeep

Deze kruidenzeep, verrijkt met natuurlijke oliën en ayurvedische kruiden, hult de huid in een heerlijke rozengeur. Met 100% natuurlijke rozen-aromaolie.

Voor iedereen een passende rasayana

Elk van deze rasayana’s is gebaseerd op een schat aan eeuwenoude ayurvedische kennis en kan als voedingssupplement worden gebruikt. Bij ons vindt u voor al uw dierbaren een passende rasayana:

Amrit Kalash – de beroemdste rasayana

Amrit Kalash

Van het leven genieten – met de 'nectar van onsterfelijkheid’, zoals het ‘amrit’ in de oude geschriften wordt genoemd. Dit legendarische product wordt door de ayurvedische vaidya’s (geleerden) aanbevolen als universeel ayurvedisch tonicum. Het bevat 42 met de hand gesorteerde ingrediënten. Er zijn meer dan 250 productiestappen nodig om uit 22 kilo vruchten, kruiden en specerijen één kilo van dit unieke product te maken. Zo verkrijgen we de kostbare rasayana’s MA 4 en MA 5, die elkaar onderling in hun werking ondersteunen. Schenk uw dierbaren om mee te beginnen bijvoorbeeld MA 4 in de vorm van een pasta of als suikervrije tabletten (MA 4 T), of bestel meteen een complete set met MA 4 en MA 5.

Aromasteen ‘Roos’ – voor liefhebbers van heerlijke geuren en verfijnde aroma’s

Aromasteen roos

Deze aromasteen in de vorm van een roos komt met een mooie glazen onderzetter en verandert iedere ruimte in een waar geurparadijs. De daarvoor benodigde aromaoliën vindt u ook bij ons. U heeft de keuze uit een keur aan natuurlijke oliën – van onze Vata-aromaolie voor gure winterdagen en de Nidra-aromaolie voor een goede nachtrust tot aan op het eigen dosha-type afgestemde varianten. Ontdek nu zelf uw favoriete geur. Naar onze aromaoliën

Boeken voor een lang en gezond leven

Den Alterungsprozess umkehren, in het Duits

Boek Alterungsprozess

Dr. Karin Pirc is één van de meest ervaren ayurvedische artsen van Duitsland. Met dit boek van haar hand schenkt u waardevolle eeuwenoude ayurvedische kennis en wetenschappelijk inzichten, die de lezer kunnen helpen een lang en gezond leven te leiden.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Kunt u geen keuze maken uit de vele mooie ayurvedische cadeaus? Wat dacht u van één van onze cadeaubonnen ter waarde van 25 euro of 50 euro? Dan zit u altijd goed!

Ayurvedisch genieten

Raja's cup poeder

Om tijdens de feestdagen zelf op tafel te zetten of als cadeautje mee te nemen naar vrienden en familie: Raja's Cup, met een vol koffiearoma, maar dan zonder de cafeïne. Heerlijk te bereiden als koffie, cappuccino of espresso. Raja’s Cup: het ideale, maagvriendelijke alternatief voor koffie.

Mandel drink

Mag het voor u wel wat exotischer? Voeg dan met onze Biologische Almond Drink eens een vleugje amandelaroma toe aan feestelijke desserts en drankjes.

Goede nachtrust thee

Een klein geschenk voor theedrinkers die wel een goede nachtrust kunnen gebruiken: onze Good Night-thee. Milde kruidenthee met brahmi, winterkers (ashwagandha) en andere ayurvedische kruiden.