Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Cadeautips om blij van te worden

Cadeautips om blij van te worden

Zoekt u nog het juiste geschenk voor uw dierbaren? Hier vindt u heel veel suggesties uit de wereld van de ayurveda – om te verwennen, ontspannen en genieten.

Weldadige natuurlijke cosmetica om te verwennen

Met onze natuurlijke cosmeticaproducten doet u iets bijzonders cadeau: originele ayurvedische natuurlijke cosmetica met het zuiverste Himalayawater. Heerlijke geuren, milde verzorging – alles in de BDIH/COSMOS NATURAL-gecertificeerde premium kwaliteit. Wie kan daar nee tegen zeggen?

Verzorgingscremes

Een persoonlijk cadeau – natuurlijke gezichtsverzorging voor elk dosha-type

In de winter, wanneer de huid bijzonder wordt belast door kou en droge lucht van de verwarming, doet een intensief verzorgende gezichtscrème altijd goed – vooral als die individueel is afgestemd op het betreffende huid- dan wel dosha-type.

Aan u de keuze:

Verras uw dierbaren met een edele compositie van originele ayurvedische kruidenextracten met hydraterende aloë vera, natuurlijke vitamine E, verzorgende sheaboter en verleidelijke, natuurzuivere geuren. Een uniek verwenprogramma voor de gevoelige gezichtshuid.

Dermatologisch en allergologisch getest.

Gezichtsverzorgingsolie – Radiant Skin Oil

Radiant Skin Oil

Inspireer familie en vrienden met deze unieke verzorgende gezichtsolie met de fijne, zachte geur van lavendel, citroengras en roosgeranium. Van deze olie is een bijzonder kleine hoeveelheid al voldoende om de huid te voeden met natuurlijke oliën van amandel, tarwekiem en sandelhout, en haar herstel te ondersteunen. Juist gevoelige huid zal dankbaar zijn voor dit cadeau.

Tip: De Radiant Skin Oil is ook bijzonder geschikt voor de verzorging van rimpeltjes in de kwetsbare huid rondom de ogen.

Gecontroleerde natuurlijke cosmetica. BDIH/COSMOS NATURAL-gecertificeerd.

Skin TonicSkin Tonic – ook als kostbare aftershave voor hem

Met dit ayurvedische gezichtswater kiest u voor een heerlijk verfrissende, verstevigende en hydraterende gezichtstonic voor haar – of een unieke aftershave voor hem. Met het zuiverste Himalayawater, aloë vera en extracten van hamamelis, sandelhout, Indiase meekrap, riet, alsook natuurlijke etherische citroengrasolie. Frisse, sprankelende geur. Een bijzonder cadeau uit de wereld van de ayurveda.

Dermatologisch en allergologisch getest. BDIH/COSMOS NATURAL-gecertificeerd.

Producten voor lichaamsverzorging voor deze Vata-tijd

Met de Vata-douchegel en de Vata-bodylotion geeft u het perfecte duo cadeau voor de dagelijkse lichaamsverzorging in de winterse Vata-tijd.

Vata Shower gel

  • Vata-douchegel (G.N.C.) – voor een milde reiniging en een intens verzorgde huid. Kalmerend, herstellend en verfrissend. Met originele ayurvedische kruiden zoals ashwagandha en jasmijn, alsook natuurlijke etherische oliën van citroen en geranium. BDIH/COSMOS NATURAL-gecertificeerd.

Vata body lotion

  • De Vata-bodylotion verzorgt en voedt normale tot droge huid en betovert met zijn frisse, fruitige geur van natuurlijke etherische sinaasappelolie. Met deze fluweelzachte bodylotion geeft u uw dierbaren een edele combinatie van het zuiverste Himalayawater, ayurvedische kruidenextracten, hydraterende aloë vera, kostbare amandelolie, natuurlijke vitamine E en verzorgende sheaboter.
    Dermatologisch en allergologisch getest. BDIH/COSMOS NATURAL-gecertificeerd.

Heerlijke massage-oliën voor hem en haar

Verras de zintuigen van uw dierbaren met de exclusieve massageoliën ‘Maharani’ en ‘Maharaja’.

“Oliemassages zorgen voor een zacht, flexibel, krachtig en aantrekkelijk lichaam", aldus de ayurvedische geschriften. Tegelijk zijn ze heerlijk voor alle zintuigen en daarmee werkelijk een koninklijk geschenk voor lichaam en ziel. Misschien wel de fijnste manier om iets voor het dagelijks welzijn te doen.

Maharani-massageolie – voor vrouwen Maharaja-massageolie – voor mannen
Maharani - Massage olie voor vrouwen Maharaja - Massage olie voor mannen

Tip: Adviseer bij dit cadeau om ook onze YouTube-video 'Abhyanga – het geheim van ayurvedische oliemassage’ met praktische aanwijzingen te bekijken.

BDIH/COSMOS NATURAL-gecertificeerd.

Kaash-schaal – voor een unieke massagebeleving

Kaash massageschaal

U bent op zoek naar iets dat niet iedereen heeft? Dan is de kaash-massageschaal echt iets voor u!

Deze handgemaakte massageschaal lijkt op een kleine klankschaal en zorgt voor buitengewoon zachte en milde massage-effecten. Ideaal voor een ontspannende voetmassage voor het slapengaan. Een heerlijk gevoel dat u daarna nooit meer wil missen. Met massage-aanwijzingen.

Rasayana’s – ayurvedische kruiden en voedingsstoffen voor iedereen die bewust bezig is met gezondheid

Met onze rasayana's geeft u de gebundelde kracht van hoogwaardige Indiase kruiden en vruchten cadeau – met de hand geoogst, gebaseerd op gezondheidskennis die duizenden jaren oud is, en samengesteld volgens traditionele ayurvedische recepturen. Premium voedingssupplementen van eersteklas, zuivere en gecontroleerde kwaliteit.

Amrit KalashMaharishi Amrit Kalash – De beroemste rasayana van Ayurveda

De oude ayurvedische geschriften zijn vol lof over de ‘nectar van de onsterfelijkheid’ en noemen hem ‘Amrita’.
Met Maharishi Amrit Kalash geeft u uw dierbare een unieke rasayana: er zijn 42 met de hand geselecteerde ingrediënten en meer dan 250 productiestappen nodig om uit 22 kilo vruchten, kruiden en specerijen één kilo van dit unieke product te maken.
Onze tip: schenk Maharishi Amrit Kalash om mee te beginnen in de vorm van een pasta (MA 4) of als suikervrije tabletten (MA 4 T), of bestel meteen een complete set met MA 4 en MA 5.

Vata BalanceVata-Balance – een ayurvedische parel

Met Vata-Balance geeft u een ayurvedisch juweel cadeau met vermalen parels als ingrediënt!

Passend bij de winterse Vata-tijd harmoniseert Vata-Balance een verhoogde Vata-dosha. Kenmerken van een overheersende Vata zijn volgens de ayurveda bijvoorbeeld nervositeit, lage stressbestendigheid, moeite met in slaap komen en onregelmatige eetlust.

Raja's cup poeder

Gezond genieten – het ayurvedische alternatief voor koffie

Om tijdens de feestdagen zelf op tafel te zetten of als cadeautje mee te nemen naar vrienden en familie: Raja's Cup, met een vol koffiearoma, maar dan zonder de cafeïne. Heerlijk te bereiden als koffie, cappuccino of espresso: Raja’s Cup: het ideale, maagvriendelijke alternatief voor koffie.

Op onze website laten wij u zien hoe u verschillende specialiteiten kunt bereiden met Raja’s Cup en er zelfs koekjes mee kunt bakken.

Een wens van velen: tijd voor ontspanning

De geur van het leven – aromatische geschenken uit de natuur

Natuurlijke aromaoliën zijn er niet alleen voor de liefhebbers van mooie geuren, maar voor iedereen die rust en ontspanning zoekt. Geuren zijn verbonden met onze emoties. Ze roepen herinneringen op, kunnen kalmeren en verlichten.

Geursteen

In deze Vata-tijd zit u altijd goed met de kalmerende Vata-aromaolie. Met etherische oliën van zoete sinaasappel, basilicum en venkel is dit de perfecte aromaolie voor sfeervolle winteravonden.

Een ander geliefd geschenk is onze fraai vormgegeven geursteen in de vorm van een roos. Een paar druppels aromaolie op de geursteen zijn voldoende – en elke ruimte verandert in een heus geurparadijs.

Wie een individueel cadeau zoekt, kiest het beste voor een aromaolie die is afgestemd op het dosha-type, of Nidra voor rustige nachten.

Ontspanning met alle zintuigen beloven ook onze handgemaakte wierookstokjes van sandelhout. Met hun natuurlijke aromaoliën verspreiden ze een subtiele, prettige geur en creëren een heerlijk rustige sfeer. Een weldaad voor gestreste zielen.

Aangename klanken voor ontspannende avonden

In onze tijd zijn veel mensen op zoek naar rust en ontspanning. De zachte klanken van de Maharishi Gandharva-muziek neutraliseren spanningen en bevorderen harmonie, een vreedzaam gevoel en balans. Ideaal om de dag mee uit te luiden en weer in contact te komen met zichzelf en de natuur.

Ons advies voor de avondontspanning (19:00–22:00 uur):

Literatuur als bron van energie

Boek "In Balance Leben"

Wenst u uw vrienden en naasten soms ook gewoon ‘meer energie’ toe? Dan is het boek ‘In Balance leben: Wie wir trotz Stress mit unserer Energie richtig umgehen’ precies het juiste cadeau.

Wie voortdurend meer energie verbruikt dan hij opdoet, raakt op een dag uitgeput, afgemat en lusteloos. In dit beknopte boek laat dr. Ulrich Bauhofer, voorzitter van de Deutsche Gesellschaft für Ayurveda, zien hoe wij de duizenden jaren oude genezende kennis van de ayurveda gebruiken en in zes stappen kunnen leren om succesvoller onze energie te ‘managen’. Een boeiend boek en een ideaal cadeau – niet alleen voor fervente lezer en liefhebbers van ayurveda.

 

Heeft u gevonden wat u zocht? Op verzoek sturen wij uw geschenk ook graag in cadeauverpakking rechtstreeks naar uw dierbare!

 

Veel plezier bij geven van de geschenken, en een gelukkige gezonde tijd gewenst!
Het Maharishi Ayurveda-team

Geef een reactie